Kajakki tuli taloon!

Kalastuskajakkeja näkyy päivä päivältä enemmän ja luulen, että ne ovat seuraava iso juttu kalastuksen saralla. Ja miksipä ei olisi? Ostatko samalla rahalla perinteisen tylsän soutuveneen vai sellaisen laitteen, mikä saa niskakarvat nousemaan pystyyn kerta toisensa jälkeen? Ensimmäiset kosketukset kajakkeihin sain muutama vuosi sitten, mutta vasta nyt kipinä roihahti liekkeihin ja uskaltauduin upottamaan viimeisetkin säästöni Lure 11,5:n. Asioin Welhonpesä-liikkeen kanssa ja kaikki sujui vähän liiankin hyvin. Mukavaa ja joustavaa palvelua! 🙂 Kajakkiin oli asennettu peräsinkin valmiiksi ja koko komeus oli hyvin paketoituna. Tien päälle uskalsi lähteä siis hyvillä mielin.

20170411_102203

Jälkikäteen ajateltuna, olen ollut todella tyhmä, etten ole aikaisemmin ostanut kalastuskajakkia – sen verran hieno peli on kyseessä!

Olen aina pitänyt itsestään selvänä, että harrastukseen käytettävien välineiden tulee olla asianmukaisia, jotta tekemisen into säilyy. Olipa kyseessä sitten musisointi, liikunta tai kalastus. FeelFree Lure 11,5 on sellainen peli, että voi hyvillä mielin keittää kupillisen kahvia ja mennä ihan vain ihailemaan sitä – On meinaan tehty jo muutamaan kertaan.

20170414_150330

Varustelu jatkuu päivä päivältä ja tällä viikolla asennellaan vielä kaikuluotaimet, Scottyn Bait Boardit ja kamerat. Tähtäimessä on tietenkin hauen kevätkalastus heti kun jäät sulavat, mutta en ole ihan varma mitä teen haavin kanssa… Pro-äijät eivät sitä taida pahemmin käyttää näissä hommissa, mutta ainakin vielä se löytyy omasta kokoonpanosta.

20170411_161015

Jos meinaat hankkia kajakin, niin näitä lisäkilkkeitä kannattaa muuten ottaa samantien pari kolme kappaletta. Kajakin sivussa kulkevaan kiskoon saa napautettua pikakiinnikkeellä kiinni vapatelineen, tablettitelineen, kameratelineen ja vaikka mitä muuta. Itse otin näitä pari kappaletta ja jouduin samantien tilaamaan lisää.

20170414_150903

Tosiaan varustelu jatkuu ja ajattelin tehdä vielä vähän kattavamman artikkelin tai videon, kun kaikki on valmiina. Pakko sanoa, että jos olet koskaan miettinyt kalastuskajakin hankkimista, niin nyt on sen paikka! Näkeehän näitä messuilla, mutta siinä vaiheessa kun itse omistaa sellaisen, niin fiilis on aivan toinen. Veneiden varustelu alkoi meinaan juuri tuntua tooooosi tylsältä! 😉 Ps. Lahti2017 nevöföget